Υλικά
15 γρ. αλεύρι λιναρόσπορου
5 γρ. αλεύρι καρύδας
20 γρ. γάλα αμυγδάλου
40 γρ. ασπράδι αβγού
λίγο αλάτι
ηλιόσποροι και παπαρουνόσποροι
Ανακατεύω τα υλικά για τη ζύμη. Βάζω στην τοστιέρα μία λαδόκολλα διπλωμένη και τοποθετώ τη ζύμη ανάμεσα στα σύο φύλλα. Πασπαλίζω με τους σπόρους. Αφήνω να ψηθεί στην τοστιέρα 15 λεπτά. Ανοίγω το ψωμάκι στη μέση και το αφήνω να ψηθεί λίγο ακόμα.
Βάζω μέσα ό,τι γέμιση θέλω για τοστ και ξαναψήνω για λίγα λεπτά κλειστό.
No comments:
Post a Comment